POLIŢIEUltima ora

Hoţul de la complexul Danubius Towers a fost arestat

După ce furtul unei poşete din complexul de locuinţe Danubiul Towers a fost publicat de ziarul nostru, a fost preluat de presa centrală şi a ajuns şi în atenţia oamenilor legii, aşa cum spuneam în acel material, era doar o chestiune de ore până când autorul să fie identificat.

Lucrătorii de la Poliţia Municipiului s-au mişcat exemplar şi au descoperit autorul la doar câteva ore, pe care l-au reţinut în arest în baza unui mandat de 24 de ore. Procurorii au preluat cazul şi au propus judecătorului de drepturi şi libertăţi arestarea autorului pentru următoarele 30 de zile, acesta având un palmares infracţional greu de egalat.
Autorul este nimeni altul decât Cocoş, cunoscut tulcenilor prin acrobaţiile pe care le-a făcut ani de zile pe cladirea morii, pe stâlpi de înaltă tensiune, pe coşurile de fum ale centralelor şi oriunde se putea căţăra şi ameninţa că se aruncă dacă nu i se rezolvă „nu ştiu ce”.

Pe lângă aceste intimidări care alarmau autorităţile DEGEABA, Cocoş are destule în cazier şi este suspect în mai multe găinarii, motiv pentru care credem că nu o să-l mai vedem pentru o perioadă destul de lungă, pe viitor.
Pe lângă infracţiunea de furt calificat şi ce o mai avea Cocoş „în coadă”, probabil că i se va mai reţine şi infracţiunea de pătrundere fără drept pe o proprietate privată, dar şi atragerea unui minor în vederea săvârşirii unei fapte penale.