Infecție și pericol de prăbușire într-o zonă populată din municipiu! Atentat la sănătatea publică!

Pericol de prăbușire într-o zonă populată din municipiu! Atentat la sănătatea publică!

Despre blocul C3C de pe Aleea Labirintului s-a scris şi se va mai scrie, până când acolo se va intâmpla o nenorocire care va obliga autorităţile să ia măsuri drastice. Până atunci… las’ că merge și așa!
Blocul cu pricina arată mai grav decât orice construcţie dintr-un ghetou african din cea mai subdezvoltată țară, nu mai are nimic pe interior din ceea ce a însemnat instalaţie sanitară, grup sanitar sau chestiuni care să pară că totuşi, trăim în anul 2023.
Curent electric, în cele mai multe cazuri, se găseşte doar în urma branşamentelor ilegale, iar la apă potabilă sunt datorii istorice şi funcţionează intermitent, doar în anumite locaţii.
Practic, blocul este o ruină care stă să cadă din moment în moment, cu structura de rezistență distrusă în mare parte, iar mizeria este de nedescris, atât în interior cât şi la exterior: șobolani, șoareci, gândaci, viermi… Ani la rând s-a curăţat cu deţinuţii şi s-au adunat zeci de tone de mizerie şi fecale, pentru ca de fiecare dată, în câteva luni să fie la fel.

Am transmis fotografiile care ilustrează acest material la Direcţia de Sănătate Publică Tulcea, de unde ni s-a promis că vom primi răspunsuri! Așteptăm! Le vom trimite şi mai departe, la toate forurile care pot elimina acel focar de infecţie şi pot strămuta pe cei care locuiesc acolo oriunde în altă parte, în condiţii umane. Dacă primăria nu poate, nu vrea sau nu ştie, nu strică să încercăm şi noi, via DSP, Prefectura Tulcea, Ministerul Sănătăţii etc… pentru a împiedica cu celeritate acest atentat la sănătatea publică! Merită încercat!