Aquaserv-ul ironizat de „Superman”, care dă apa cu făraşul în scurgerea făcută

Aquaserv-ul ironizat de „Superman”, care dă apa cu făraşul în scurgerea făcută… degeaba!

Un ajutor neaşteptat a venit ieri după-amiază pentru conducerea Aquaserv Tulcea, chiar din partea eroului de film „Superman”.
Auzind „felicitările” tulcenilor adresate conducerii primăriei, dar şi conducerii societăţii care se ocupă de apă şi canal, super-eroul a aterizat în centrul municipiului şi înarmat cu un făraş, a dat o mână de ajutor aruncând apa dintr-o baltă imensă în canalizarea înălţată mai mult decât normal, care… nu prelua nici un strop de apă!

Trebuie să vă spunem un secret: „Superman” este tulcean şi a apelat la acest gest pentru a trage un semnal de alarmă asupra lucrărilor de mântuială pe care le-a făcut Aquaserv-ul, pe bani foarte mulţi. Eroul din poză este fost militar de carieră, instructor sportiv, acum pensionar… cunoscut ca unul dintre cei care refuză să mai creadă în vorbele goale ale autorităţilor şi care taxează permanent derapajele acestora.

Am semnalat de nenumărate ori conducerii Aquaserv multe situaţii de gen, dar reacţia nu a apărut mai deloc. Chiar dacă directorul societăţii, Valentin Ifrim, are cunoştinţă despre lucrările haotice, nu a fost nici măcar sancţionat verbal până acum de către primarul Ştefan Ilie, pentru simplul motiv că numirea sa în funcţie a fost una politica, via PNL. Vă închipuiţi că Ifrim va fi certat de primar că „nu ştiu ce”? Exclus. Ar fi ca şi cum a recunoaşte că a dat societatea pe mâna unui amator…

După milioanele de euro băgate în pământ, ne aşteptam ca rolul acelei scurgeri să fie cel de a prelua apa de pe carosabil, dar… a trebuit să vină „Superman” să mai arate încă o dată cât de incompetenţi sunt cei care au pus mâna pe oraş de doi ani şi jumătate! Ce dacă stau şi dorm pe salarii nesimţite! Timpul trece şi cei care suferă sunt doar tulcenii!