Primarul Ştefan Ilie mai vrea un mandat de primar. În 2024 va candida din nou!

Primarul municipiului Tulcea, Ştefan Ilie, a declarat azi, într-un ziar local, că va candida pentru un nou mandat în fruntea Primăriei Tulcea.
În opinia domniei sale, acesta „colaborează foarte bine cu cetăţenii municipiului” şi îşi doreşte să continue ceea ce a început.
Cel mai probabil, conform declaraţiilor lui Ilie, pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Tulcea se vor califica în ceea ce priveşte candidatura, unul dintre cei doi deputaţi liberali, Michael Gudu sau George Şişcu.

Până la acest moment, niciun alt partid politic nu şi-a exprimat vreo părere oficială despre candidatura vreunui membru sau simpatizant propriu, cea mai mare parte dintre decidenţii politici considerând că este prea devreme să anunţe pe cineva sau din teamă de a nu-l expune pe candidat posibilelor atacuri, care ar afecta imaginea respectivului. Asta e cu „bărbăţia politică”…
Mai mult ca sigur că există şi vor exista înţelegeri tacite vis-a-vis de sprijinul pe care şi-l vor da „pe sub masă” anumite forţe politice locale şi candidaţi mânaţi doar de interese, scenarii pe care le vom devoala la momentul potrivit, pentru ca tulcenii să-şi facă o idee cât mai bună despre candidaţi.

În ceea ce-l priveşte pe Ştefan Ilie, doar tulcenii vor decide dacă mai merită încă un mandat sau dacă trebuie să plece acasă. Important e că oamenii văd, analizează şi nu mai înghit gogoşi electorale fabricate în laboratoarele de partid.
Ca şi concluzie, tulcenii vor avea în 2024 primarul pe care şi-l vor alege… cu mâna lor!